Ga naar de inhoud

DMCC Compliance Monitor

De DMCC Compliance Monitor is een real time compliance dashboard en biedt organisaties en hun uitvoerende partijen direct inzicht in de compliance in hun sales en service kanalen. Zo kan een opdrachtgever op het niveau van een call center of een wervingsbureau zien of de gesprekken die zij voeren voldoen aan de wetgeving. En of hun websites wel AVG proof zijn. De managementinformatie uit de monitor maakt hun inspanningen aantoonbaar en wordt gebruikt in verslaglegging naar de directie, maar ook naar toezichthouders.

De opdrachtgever in de drivers seat

Alle DMCC audits op het gebied van privacy, online, leadwerving, telemarketing en direct dialogue gaan de Compliance Monitor in. Zo krijgen organisaties een actueel compliance dashboard, waarop zij zelf kunnen sturen. De analyses worden gemaakt met behulp van Power BI. De resultaten, weergegeven in een DMCC compliance score model, kunnen vervolgens bekeken worden per opdrachtgever, uitvoerende, kanaal of wetgevingsgebied.

Ronalda van Roekel
Karlijn Terheijden
Jitty van Doodewaerd

Wilt u inzicht in uw compliance?

Bespreek de mogelijkheden met onze experts tijdens een vrijblijvend consult

Vraag consult aan

DMCC Compliance Monitor

Makkelijk en veilig

Bij de nieuwe monitor hebben we onder meer gelet op gebruiksvriendelijkheid, visuele weergave en flexibiliteit. Natuurlijk onder de huidige beveiligingsnormen. Kortom: de DMCC Compliance Monitor is innovatief, trendsettend, leidend in de markt, geeft grip en is marktbepalend door de uitgebreide benchmark mogelijkheden.

DMCC Group - Audits

De compliance benchmark

Het aantal opdrachtgevers dat wij in de Compliance Monitor hebben, maakt het bovendien mogelijk om te benchmarken. Die sector informatie zullen wij steeds intensiever beschikbaar stellen. Deze cijfers zijn interessant om met u te delen; hoe presteert u ten opzichte van de markt? De sector  is onder maatschappelijke druk en aangescherpte regels en boetes heel snel geprofessionaliseerd. We zien dat veel meer organisaties nu van compliance een USP gemaakt hebben. Een positieve ontwikkeling in de sector. Dit laat zien dat netto conversie en compliance elkaar niet hoeven te bijten, maar elkaar juist kunnen versterken. Wij zijn dé partij in Nederland die gezien onze marktdekking deze benchmarks kan delen!

DMCC Compliance Monitor

Mag ik klanten na een online aankoop automatisch aanmelden voor de nieuwsbrief?
Jitty van Doodewaerd
Ja dat kan, maar u moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden.
Mag ik sms-donaties nabellen?
Jitty van Doodewaerd
Indien er sprake is van een klantrelatie wel, u dient zich wel aan bepaalde regels te houden.

Heeft u een prangende vraag?

Onze experts beantwoorden uw vraag gratis binnen één werkdag.

Stel uw vraag

Benieuwd naar de mogelijkheden van de DMCC Compliance Monitor voor u?

Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Neem contact op