Ga naar de inhoud

Waarom deze bedrijven DMCC kiezen


Aantoonbaar compliant
Deskundig & praktisch advies
Betrokken & flexibel
DMCC Group - Consultancy

Wat is consultancy?

Consultancy is een dienstverlening waarbij DMCC organisaties juridisch advies en ondersteuning biedt om hen te helpen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving voor privacy en klantcontact. Wij zorgen voor processen die aantoonbaar in lijn zijn met deze wet- en regelgeving. Zo kunnen we beoordelen wat niet mag maar ook aangeven wat er wel kan en zorgen er zo voor dat u aantoonbaar compliant bent. Ons advies is deskundig, praktisch en eenvoudig toepasbaar.

DMCC Group - Consultancy

Welke soorten consultancy bieden wij aan?

Wij bieden verschillende vormen van consultancy aan. Zo kunt u privacy consultancy inzetten voor advies of ondersteuning bij één of enkele losstaande privacy vraagstukken. Heeft u liever wekelijks of maandelijks een vast aantal uur ondersteuning bij privacy? Dan is de Remote Privacy Officer (RPO) of een Functionaris Gegevensbescherming (FG) de beste optie.

Naast consultancy op het gebied van privacy bieden wij ook consultancy aan gericht op klantcontact. Zowel compliance consultancy waarbij wij ondersteuning bieden bij het compliant inrichten van uw klantcontact processen. Als ook kwaliteit consultancy waarbij wij advies en ondersteuning bieden bij het creëren van de optimale klantbeleving.

DMCC Group - Consultancy

Is consultancy interessant voor uw organisatie?

Heeft u geen juridische expertise in huis of juist wel maar wilt u graag advies of ondersteuning bij bepaalde privacy of klantcontact gerelateerde onderwerpen? Onze consultants kijken graag met u mee zodat zij u kunnen ondersteunen waar nodig om aantoonbaar compliant te zijn. Zoals u hierboven heeft gelezen is er veel mogelijk op het gebied van consultancy. Wij denken graag met u mee hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Laat vrijblijvend uw contactgegevens achter zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Mag ik klanten na een online aankoop automatisch aanmelden voor de nieuwsbrief?
Jitty van Doodewaerd
Ja dat kan, maar u moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden.
Mag ik sms-donaties nabellen?
Jitty van Doodewaerd
Indien er sprake is van een klantrelatie wel, u dient zich wel aan bepaalde regels te houden.

Heeft u een prangende vraag?

Onze experts beantwoorden uw vraag gratis binnen één werkdag.

Stel uw vraag

Geïnteresseerd in consultancy?

Bespreek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op