Ga naar de inhoud

Klantcontact kwaliteit consultancy

Wilt u grip krijgen op de klantbeleving? Maar weet u niet zo goed hoe u effectieve beheersmaatregelen implementeert? Wij kunnen u adviseren en bijstaan bij de implementatie van uw kwaliteitsprotocol, social media beleid en compliance plan. Ons advies is deskundig, praktisch en eenvoudig toepasbaar. Ga voor de optimale klantbeleving!

 

Indien u advies of ondersteuning wilt bij één of enkele losstaande kwaliteitsvraagstukken dan is klantcontact kwaliteit consultancy de uitkomst voor u. Bent u echter op zoek naar wekelijkse of maandelijkse ondersteuning, dan is de remote kwaliteitsmanager meer geschikt voor u.

Ronalda van Roekel
Karlijn Terheijden
Jitty van Doodewaerd

Hulp nodig bij kwaliteit in klantcontact?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze experts tijdens een vrijblijvend consult

Vraag consult aan

Toelichting

Wat is klantcontact kwaliteit consultancy?

Kwaliteitsmanagement draagt bij aan het verbeteren van organisatorische processen en competenties van medewerkers. En zo aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie van de dienstverlening. En dat is belangrijk want de klantenservice bepaalt voor ruim 60% van de mensen hoe tevreden ze zijn over uw organisatie. Daarom is het zo belangrijk dat u inzicht krijgt in de kwaliteit van uw klantcontact, om zo een optimale klantbeleving te creëren.

Wij kunnen u daarbij helpen.  Onze specialisten helpen bij het opzetten en implementeren van een raamwerk op basis waarvan u uw klantcontact kwalitatief kan inrichten, monitoren en verbeteren.

DMCC Group - Consultancy

Wat doet een klantcontact kwaliteit consultant?

Wij helpen u om de klantreis te optimaliseren, wij geven advies en helpen bij implementatietrajecten om kwaliteit te borgen. Zo kunnen wij uw verkoop- of klantenservicemedewerkers trainen, coachen en monitoren. We kunnen uw kwaliteitsprotocol, social media beleid en compliance plan opstellen en implementeren.

Ons advies is deskundig, praktisch en eenvoudig toepasbaar. Altijd tegen een passend tarief. U kunt bij ons terecht voor alle vraagstukken op het snijvlak van klantcontact, compliance en kwaliteit.

DMCC Group - Consultancy

Voor welke organisaties is klantcontact kwaliteit consultancy interessant?

Onze kwaliteitsdiensten zijn interessant voor die organisaties met klantinteractie, ongeacht of dit nu plaatsvindt via de telefoon, e-mail, social media of face to face. Wij weten exact hoe processen behoren te zijn ingericht om bij te dragen aan kwaliteit bij interne klantenservices en verkoopafdelingen voor commerciële, ideële en overheidsorganisaties. Wij werken voor:

  • Overheid
  • Goede doelen
  • Retail
  • Telecom
  • Loterijen
  • Onderwijs
  • Media organisaties
  • Zakelijke dienstverlening
Mag ik klanten na een online aankoop automatisch aanmelden voor de nieuwsbrief?
Jitty van Doodewaerd
Ja dat kan, maar u moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden.
Mag ik sms-donaties nabellen?
Jitty van Doodewaerd
Indien er sprake is van een klantrelatie wel, u dient zich wel aan bepaalde regels te houden.

Heeft u een prangende vraag?

Onze experts beantwoorden uw vraag gratis binnen één werkdag.

Stel uw vraag

Wilt u grip krijgen op de klantbeleving?

Neem contact op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact op