Affiliate audit

Grip op online leadwerving

Leadwerving is belangrijk voor sales. Maar de markt van lead leveranciers is niet altijd even transparant. De wet en de toezichthouder stellen strenge eisen aan toestemming voor leadwerving.

Neem contact met ons op.

In een affiliate onderzoek bekijkt DMCC de mate waarin wet- en regelgeving wordt nageleefd:

  • in de uiting/het leadconcept: Op campagneniveau bekijken de auditors bijvoorbeeld of de toestemming voor het verstrekken van een e-mailadres vrij, specifiek en op informatie berustend is.
  • door de leverancier: Op locatie bekijken onze auditors of compliance aantoonbaar in bedrijfsprocessen is belegd. Kan toestemming bijvoorbeeld worden aangetoond en zijn er wettelijke bewaartermijnen geïmplementeerd.

De resultaten worden teruggekoppeld  in een non compliance detail rapport (NCDR).

Wij werken o.a. voor:

Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Affiliate audit

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?