Contactanalyse colportage

Wat kan wel en wat wilt u niet bij face to face verkoop.

In de contactanalyse colportage zoals straatverkoop of door to door verkoop ook wel genoemd wordt, bellen onze analisten aan de deur of op straat geworven klanten en donateurs na.

Neem contact met ons op.

Door het stellen van vragen over de aan de deur gevoerde gesprekken, beoordelen wij deze op compliance. We hanteren verschillende business rules die zijn afgeleid uit de Telecomwet, Algemene Verordening Gegevensbescherming en de wet Consumentenrechten. Voor bepaalde sectoren kijken we nog specifieker, bijvoorbeeld naar het “Aanbod op Maat” in energiewerving. De controle items hebben een eigen weging in een uiteindelijke compliance score. De resultaten worden wekelijks teruggekoppeld in de compliance monitor.

Dit stelt u in staat:

  • per wervingsbureau gericht te kunnen sturen en verbeteren;
  • te benchmarken tussen uw wervingsbureaus;
  • gemiddelde prestaties weer te geven en dit marktgemiddelde af te zetten tegen individuele scores van de wervingsbureaus.

Voor goede doelen hebben wij een collectieve Direct Dialogue audit

Wij werken o.a. voor:

DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Contactanalyse colportage

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?