Klantcontact compliance

Audit uw leverancier op compliance

DMCC controleert bij uw klantenservice, verkoopafdelingen en leveranciers zoals call centers, straatwerving en mediabureaus of data privacy, telecom en koop op afstand regels aantoonbaar worden nageleefd. Dat geeft grip: u kunt tijdig sturen én u heeft alle managementinformatie snel voorhanden. Bovendien kunt u compliance aantonen wanneer toezichthouders daarom vragen.

Wat wij doen

DMCC biedt een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van compliance bij klantcontact.

Onze organisatie heeft een ervaren kijk op de praktijk van klantcontact. Wij weten ook waar de risico’s zich bevinden en kunnen deze met een uitgekiend programma voor u beheersen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis consult aan om dit te bespreken.

Wij weten exact hoe processen behoren te zijn ingericht om compliant te zijn bij:

  • interne en externe klantenservices en verkoopafdelingen
  • online prijsvergelijkers/wederverkopers
  • leadgeneratie en affiliate marketing bureaus
  • fieldmarketing bureaus (door to door, straat- en evenementenwerving)
  • mediabureaus
  • verkoop via retail

Compliance Monitor

Met DMCC haalt u de expertise in huis om grip en controle te krijgen op naleving van wet- en regelgeving in uw klantcontactprocessen.

Bovendien verschaffen wij u met onze Compliance Monitor ® real time inzicht in de mate waarin uw in- en externe wervingsprocessen compliant worden uitgevoerd. Een absolute must have voor nu en in de toekomst. U houdt grip, heeft daarbij alle management informatie real time voorhanden en u kunt compliance aantonen wanneer de toezichthouder zich bij u meldt.

De DMCC Compliance Monitor is innovatief, trendsettend, leidend in de markt, geeft grip en is marktbepalend door de uitgebreide benchmark mogelijkheden.

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Klantcontact compliance

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?