Klantcontact compliance

Audit uw leverancier op compliance

DMCC controleert bij uw klantenservice, verkoopafdelingen en leveranciers zoals call centers, straatwerving en mediabureaus of data privacy, telecom en koop op afstand regels aantoonbaar worden nageleefd. Dit wordt verwerkt in de DMCC Compliance Monitor, een real time compliance dashboard. Dat geeft grip: u kunt tijdig sturen én u heeft alle managementinformatie snel voorhanden. Bovendien kunt u compliance aantonen wanneer toezichthouders daarom vragen.

Wat wij doen

DMCC biedt een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van compliance bij klantcontact.

Onze organisatie heeft een ervaren kijk op de praktijk van klantcontact. Wij weten ook waar de risico’s zich bevinden en kunnen deze met een uitgekiend programma voor u beheersen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis consult aan om dit te bespreken.

Wij weten exact hoe processen behoren te zijn ingericht om compliant te zijn bij:

  • interne en externe klantenservices en verkoopafdelingen
  • online prijsvergelijkers/wederverkopers
  • leadgeneratie en affiliate marketing bureaus
  • fieldmarketing bureaus (door to door, straat- en evenementenwerving)
  • mediabureaus
  • verkoop via retail

Compliance Monitor

De DMCC Compliance Monitor is een real time compliance dashboard en biedt organisaties en hun uitvoerende partijen direct inzicht in de compliance in hun sales en service kanalen. Zo kan een opdrachtgever op het niveau van een call center of een wervingsbureau zien of de gesprekken die zij voeren voldoen aan de wetgeving. En of hun websites wel AVG proof zijn. De managementinformatie uit de monitor maakt hun inspanningen aantoonbaar en wordt gebruikt in verslaglegging naar de directie, maar ook naar toezichthouders. Lees hier meer over de DMCC Compliance Monitor.

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Klantcontact compliance

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?