Leveranciersaudit

Procescheck bij uw leveranciers

Organisaties leggen hun wettelijke verplichtingen op aan de door hen ingeschakelde leveranciers. DMCC controleert de naleving van toepasselijke wet- en regelgeving door die leveranciers. Onze auditors controleren compliance in bedrijfsprocessen die gericht zijn op commercieel datagebruik. Denk daarbij aan CRM en databasemanagement, fulfilment, en de inzet van marketingkanalen voor het benaderen van potentiële en bestaande klanten.

Neem contact met ons op.

Met een audit op locatie bij de leveranciers en door het analyseren van de aangeleverde documentatie wordt onderzocht:

  • of een leverancier aantoonbaar beheersmaatregelen heeft getroffen om compliance onderdeel te laten uitmaken van de bedrijfsprocessen (good governance); en
  • of en hoe de concrete dienst voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving en contractuele afspraken (compliance).

Met deze onafhankelijke audit geven onze klanten invulling aan het begrip ketenaansprakelijkheid en kunnen ze waarborgen dat de verwerking in overeenstemming met toepasselijke wet- en regelgeving wordt uitgevoerd.

Wij werken o.a. voor:

Ik werk al bijna 10 jaar met DMCC samen. DMCC heeft ons in deze periode zeer bruikbare handvatten gegeven om onze compliance processen naar een hoger plan te tillen. Dit is en blijft een continu proces. DMCC laat zich in dit proces zien als een echte partner waar je bijna letterlijk 24 uur per dag terecht kan voor raad of voor het beantwoorden van vragen.

Goede Doelen Loterijen
Plaatje of logo voor Goede Doelen Loterijen
Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Hele prettige samenwerking waarin veel ruimte is voor onze specifieke wensen, zoals reports en inzichten. Een ervaren sparringpartner die meedenkt om de next step te maken en ons proactief informeert over veranderingen in wet- en regelgeving. En altijd bereid en bereikbaar voor inhoudelijke vragen. Grote passie voor het vak, de branche en de klant.

Vattenfall
Plaatje of logo voor Vattenfall
DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Leveranciersaudit

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?