Locatie-audit telemarketing

Scherp inzicht in uw actuele compliance

Tijdens een locatieaudit bezoekt DMCC een locatie van het contact center. Hier opereert DMCC als toezichthouder en bekijkt of compliance aantoonbaar in bedrijfsprocessen is belegd. De auditors kijken waar mogelijk ‘live’ mee op locatie. Hoe vinden registraties van het Recht van bezwaar plaats? En worden opt-ins goed verkregen?

Neem contact met ons op.

In andere gevallen wordt gevraagd naar (beleids)documentatie: Zijn de relevante maatregelen gespecificeerd en geïntegreerd in functionele en technische beschrijvingen van systemen, in gebruikershandleidingen, werkinstructies, contracten, overeenkomsten en andere relevante documenten. De resultaten worden teruggekoppeld in een non compliance detail rapport (NCDR).

Dit stelt u in staat:

  • per callcenter gericht te kunnen sturen en verbeteren;
  • te benchmarken tussen de contact centers;
  • gemiddelde prestaties weer te geven en dit marktgemiddelde af te zetten tegen individuele scores van de contact centers.

Nieuwe telemarketingregels voor goede doelen

Wij werken o.a. voor:

Hele prettige samenwerking waarin veel ruimte is voor onze specifieke wensen, zoals reports en inzichten. Een ervaren sparringpartner die meedenkt om de next step te maken en ons proactief informeert over veranderingen in wet- en regelgeving. En altijd bereid en bereikbaar voor inhoudelijke vragen. Grote passie voor het vak, de branche en de klant.

Vattenfall
Plaatje of logo voor Vattenfall
Ik werk al bijna 10 jaar met DMCC samen. DMCC heeft ons in deze periode zeer bruikbare handvatten gegeven om onze compliance processen naar een hoger plan te tillen. Dit is en blijft een continu proces. DMCC laat zich in dit proces zien als een echte partner waar je bijna letterlijk 24 uur per dag terecht kan voor raad of voor het beantwoorden van vragen.

Goede Doelen Loterijen
Plaatje of logo voor Goede Doelen Loterijen
Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
Wij zijn erg blij met de deskundige ondersteuning van DMCC op het gebied van diverse privacy vraagstukken, het kennisniveau is hoog en de aanpak pragmatisch. De intensieve samenwerking met een van de privacy officers - onder andere bij het opstellen van een Data Protection Impact Assessment - hebben wij als deskundig, proactief en geïnteresseerd ervaren. Ook werden de vaak abstracte regels in business taal uitgelegd. Een aanrader!

Independer
Plaatje of logo voor Independer
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Locatie-audit telemarketing

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?