Online compliance check

Neemt u de privacy van uw klanten serieus?

De DMCC Online Compliance Check bekijkt of en in hoeverre privacywetgeving en de Wet Consumentenrechten wordt nageleefd in online marketing en wervingskanalen.

Neem contact met ons op.

Online is voor veel organisaties een onmisbare schakel in de bedrijfsvoering: via de website, e-mail, display advertising, social media- en messengerdiensten doen zij aan marketing en fondsenwerving. Voor organisaties is het van belang grip te houden op hun online gegevensverzameling en werving en de partijen die zij hierbij inschakelen. De check geeft aan hoe compliant online wordt geworven en identificeert welke verbeterpunten er zijn.

Wij werken o.a. voor:

Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Online compliance check

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?