Online compliance check

Neemt u de privacy van uw klanten serieus?

De DMCC Online Compliance Check bekijkt of en in hoeverre privacywetgeving en de wetgeving voor Koop op Afstand wordt nageleefd in online marketing en wervingskanalen.

Neem contact met ons op.

Online is voor veel organisaties een onmisbare schakel in de bedrijfsvoering: via de website, e-mail, display advertising, social media- en messengerdiensten doen zij aan marketing en fondsenwerving. Voor organisaties is het van belang grip te houden op hun online gegevensverzameling en werving en de partijen die zij hierbij inschakelen. De check geeft aan hoe compliant online wordt gecommuniceerd en geworven en identificeert welke verbeterpunten er zijn.

Wij werken o.a. voor:

DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland
Ik werk al bijna 10 jaar met DMCC samen. DMCC heeft ons in deze periode zeer bruikbare handvatten gegeven om onze compliance processen naar een hoger plan te tillen. Dit is en blijft een continu proces. DMCC laat zich in dit proces zien als een echte partner waar je bijna letterlijk 24 uur per dag terecht kan voor raad of voor het beantwoorden van vragen.

Goede Doelen Loterijen
Plaatje of logo voor Goede Doelen Loterijen
Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Hele prettige samenwerking waarin veel ruimte is voor onze specifieke wensen, zoals reports en inzichten. Een ervaren sparringpartner die meedenkt om de next step te maken en ons proactief informeert over veranderingen in wet- en regelgeving. En altijd bereid en bereikbaar voor inhoudelijke vragen. Grote passie voor het vak, de branche en de klant.

Vattenfall
Plaatje of logo voor Vattenfall

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Online compliance check

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?