Remote Privacy Officer

Privacy-expertise zo lang u nodig heeft

Wist u dat de DMCC consultants als Remote Privacy Officer (RPO) bij u op locatie aan de slag kunnen? We lopen inmiddels bij een groot aantal organisaties rond. We helpen op locatie met privacy advies en implementatie vraagstukken voor een aantal uur per week of per maand.

Neem contact met ons op.

We kunnen op alle mogelijke manieren helpen binnen het vakgebied compliance & privacy. De Remote Privacy Officer checkt campagnes en documenten, stelt overeenkomsten op en onderhandelt deze uit. We geven trainingen en doen interne controles. We updaten en vullen verwerkingenregisters en helpen bij datalekken, klachten, vragen of inzageverzoeken.

U bepaalt zelf het aantal uren per week of maand dat de RPO voor u beschikbaar is. Bij een vast aantal uren profiteert u van een mooie korting – tot wel 25% – op het vaste uurtarief.

Bekijk onze folder

Wij werken o.a. voor:

Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over Remote Privacy Officer

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?