e-learning

helpen met leren

Weetwatjezegt (WWJZ) is het zusje van DMCC dat zich specialiseert in compliance e-learning. In onze modules worden  de basisregels voor privacy en klantcontact uitgelegd in Jip-en-Janneke taal. De e-learning is uitermate geschikt om grote groepen mensen te trainen.

De modules worden ingezet voor het trainen van agents, wervers en klantenservicemedewerkers of om het algemene privacybewustzijn op de werkvloer  te verhogen. Bekijk onze demo.

Neem contact met ons op.

WWJZ heeft de volgende modules:

  • Privacy awareness
  • Privacy in de praktijk
  • Beheersing consumentenirritatie
  • Telemarketing algemeen
  • Face 2 face algemeen
  • Telemarketing energie
  • Face 2 face energie

Bekijk het volledige aanbod op www.weetwatjezegt.nl

Wij werken o.a. voor:

DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Hele prettige samenwerking waarin veel ruimte is voor onze specifieke wensen, zoals reports en inzichten. Een ervaren sparringpartner die meedenkt om de next step te maken en ons proactief informeert over veranderingen in wet- en regelgeving. En altijd bereid en bereikbaar voor inhoudelijke vragen. Grote passie voor het vak, de branche en de klant.

Vattenfall
Plaatje of logo voor Vattenfall
Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
Ik werk al bijna 10 jaar met DMCC samen. DMCC heeft ons in deze periode zeer bruikbare handvatten gegeven om onze compliance processen naar een hoger plan te tillen. Dit is en blijft een continu proces. DMCC laat zich in dit proces zien als een echte partner waar je bijna letterlijk 24 uur per dag terecht kan voor raad of voor het beantwoorden van vragen.

Goede Doelen Loterijen
Plaatje of logo voor Goede Doelen Loterijen
DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland

Meer weten over dit onderwerp?

Dit schreven wij over e-learning

Bekijk alle berichten

Wilt u dit nieuws maandelijks in uw postvak?