DMCC Datatransfers

Voor veel organisaties is het delen van bestanden – intern en extern – cruciaal voor een goede samenwerking. Vaak gaat het daarbij om gevoelige of persoonsgebonden informatie. Gegevens die alléén bedoeld zijn voor de ontvanger. Helaas komen ze tóch vaak ergens anders terecht. De meest voorkomende oorzaak van datalekken? E-mails die naar de verkeerde persoon worden gestuurd. Dat moet én kan anders.

Stop met e‑mailen!

Met onze software voor bestandsdeling heeft u eenvoud en veiligheid binnen één systeem. Uw bestanden en gegevens worden versleuteld verstuurd naar geautoriseerde ontvangers. En u houdt zélf op elk moment inzicht: alle datatransacties worden geadministreerd en zijn via een handig dashboard te bekijken. Zo weet u welke data zich bij wie bevindt, of het nu gaat om interne collega's of externe verwerkers als leveranciers.

Met DMCC DataTransfers heeft u minder kans op datalekken, geen gedoe met omslachtige procedures. De software is bovendien volledig AVG (GDPR) compliant. Ook u kunt nu beginnen met écht veilig werken.

Voor slechts €14,- per gebruiker kunt u morgen al gebruik maken van DMCC DataTransfers en veilig bestanden verzenden.

 

Benieuwd wat DMCC DataTransfers voor u kan doen?

Geef het ons door. We vertellen u graag meer over hét alternatief voor e-mail.

De voordelen van DMCC DataTransfers

  • Veilig en snel bestanden delen
  • Effectief samenwerken
  • Automatische versleuteling van berichten en data
  • Inzicht in alle datatransacties
  • 100% AVG-proof