De DMCC Group

De DMCC Group stelt organisaties in staat hun sales en service kanalen optimaal en duurzaam in te zetten door hen grip te geven op compliance en kwaliteit. En dit doen wij vanuit drie merken die ieder een eigen specialisatie hebben.

DMCC is opgericht in 2010 en uitgegroeid tot de compliance specialist in privacy en klantcontact. We zorgen voor processen die aantoonbaar in lijn zijn met de actuele wet- en regelgeving. We kunnen beoordelen wat niet mag, maar nog belangrijker, we hebben het lef om vanuit de praktijk aan te geven wat nog wél kan. Zorg er, samen met DMCC, voor dat u aantoonbaar compliant bent.

Om binnen organisaties bewustwording te creëren op het gebied van wet- en regelgeving is Weetwatjezegt (WWJZ) opgericht. Sinds 2011 is WWJZ de partner voor laagdrempelige compliance e-learning, training en toetsing. In onze e-learning en training leggen wij wet- en regelgeving voor privacy en consumentenbescherming op een begrijpelijke en praktische manier uit. Voorkom imagoschade, zorg ervoor dat uw medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van de huidige wet- en regelgeving.

Naast grip te geven op compliance geven wij sinds 2019 met Trusted Quality & Integrity Solutions (TQIS) ook grip op kwaliteit. TQIS is de onafhankelijke expert in kwaliteitscontrole van klantcontact, klantbeleving en expert in integriteitsoplossingen. Wij kunnen het gehele proces van kwaliteitscontrole uit handen nemen inclusief de regie en coördinatie. Wij zijn uw tweede paar ogen, bijvoorbeeld op de controle van verkoopgesprekken maar ook op servicekanalen. Zorg ervoor dat u kwaliteit serieus neemt.

Heeft u vragen over de DMCC Group en de diensten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op.