Ga naar de inhoud

Meld u aan voor een gratis versie van ons e-learning programma

Wet- en regelgeving wordt steeds complexer, zorg ervoor dat u beschikt over aantoonbare kennis op het gebied van privacy en consumentenbescherming. Dit is niet alleen belangrijk voor de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden maar ook voor het behoud van het vertrouwen van uw klanten.

 

Wat is de gratis versie en voor wie?

Onze e-learning programma’s zijn bedoeld om u op een laagdrempelige en interactieve manier de basisregels voor privacy en klantcontact te leren. In onze gratis versie krijgt u deels toegang tot een aantal van de verschillende modules.

 

Voor iedere medewerker* hebben wij een geschikte e-learning: van o.a. telemarketeers, klantenservice medewerkers, fondsenwervers, verkoopmedewerkers, marketeers tot aan gemeentelijk klantcontactcentrum medewerkers. U kunt op uw eigen tempo leren, op elk moment toegang krijgen tot de materialen en deze zijn altijd up-to-date én eventueel toegespitst op uw praktijk.

 

Aanmelden

Door u aan te melden voor een gratis versie van ons e-learning platform kunt u vrijblijvend kennismaken met ons platform en programma’s om erachter te komen of dit interessant is voor u en uw collega’s.

 

Om u aan te melden voor de gratis versie volgt u deze stappen:

  1. Vul uw contactgegevens in op het formulier hiernaast.
  2. Geef aan in welke e-learning programma’s u geïnteresseerd bent.
  3. Klik op ‘aanmelden’ om uw registratie te voltooien.

 

Nadat u zich heeft aangemeld nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om te bespreken welke e-learning programma’s u vrijblijvend wilt inzien. Vervolgens ontvangt u een mail met inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het platform. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.

 

*ons platform en onze e-learning programma’s zijn geschikt voor zakelijk gebruik, wij kunnen dan ook geen gratis versie verstrekken aan particulieren.

Contact

088 777 93 11
info@dmcc.nl

Adres

Spaces Hofplein
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

Stel uw vraag aan onze experts

t