Functionaris Gegevensbescherming

Liever geen FG in vaste dienst?

Bij DMCC huurt u eenvoudig een externe Functionaris Gegevensbescherming in. Door onze jarenlange ervaring als compliance specialist op het gebied van privacy en klantcontact kunnen onze collega’s u uitstekend van dienst zijn. Maandelijks zal de FG een vast aantal afgesproken uren bij u aanwezig zijn om de privacy werkzaamheden voor uw organisatie uit te voeren en toezicht te houden op de naleving van de regels uit de AVG.

Neem contact met ons op.

De taken en verantwoordelijkheden van een FG zijn opgenomen in de AVG. Doordat veel afdelingen binnen uw organisatie te maken hebben met de verwerking van persoonsgegevens zal de Functionaris Gegevensbescherming organisatie breed worden ingezet. De exacte invulling van de rol kan qua taken en verantwoordelijkheden per organisatie verschillen, wij zullen voorafgaand aan een samenwerking de invulling van uw externe Functionaris Gegevensbescherming met elkaar afstemmen. Benieuwd of een externe FG interessant is voor uw organisatie? Vraag gratis en vrijblijvend een consult aan.

Wij werken o.a. voor:

Ik werk al bijna 10 jaar met DMCC samen. DMCC heeft ons in deze periode zeer bruikbare handvatten gegeven om onze compliance processen naar een hoger plan te tillen. Dit is en blijft een continu proces. DMCC laat zich in dit proces zien als een echte partner waar je bijna letterlijk 24 uur per dag terecht kan voor raad of voor het beantwoorden van vragen.

Goede Doelen Loterijen
Plaatje of logo voor Goede Doelen Loterijen
DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
Plaatje of logo voor Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.

Decathlon Nederland
Plaatje of logo voor Decathlon Nederland
Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.

Vogelbescherming Nederland
Plaatje of logo voor Vogelbescherming Nederland
Hele prettige samenwerking waarin veel ruimte is voor onze specifieke wensen, zoals reports en inzichten. Een ervaren sparringpartner die meedenkt om de next step te maken en ons proactief informeert over veranderingen in wet- en regelgeving. En altijd bereid en bereikbaar voor inhoudelijke vragen. Grote passie voor het vak, de branche en de klant.

Vattenfall
Plaatje of logo voor Vattenfall