Ga naar de inhoud

Meld u aan voor een gratis versie van de e-learning voor gemeenten

Het is belangrijk dat het contact met uw burgers goed verloopt, dit is immers uw visitekaartje. Goed getrainde medewerkers kunnen vragen en klachten kundig afhandelen. Oók de lastige vragen over privacy.

Wat is de gratis versie en voor wie?

Dit e-learning programma behandelt de basisbegrippen van de AVG en de situaties waarbij medewerkers van de gemeente met privacyvraagstukken in aanraking kunnen komen. Ook wordt er ingegaan op hoe de AVG zich verhoudt tot de wet BRP.

 

In deze gratis versie krijgt u deels toegang tot een aantal van de verschillende modules. Zo kunt u vrijblijvend kennismaken met ons programma en platform om erachter te komen of dit interessant is voor u en uw collega’s.

We geven antwoord op vragen als:

  • Wat houdt de privacywet in en wat betekent dat voor de gemeente?
  • In welke AVG rol verwerkt u persoonsgegevens?
  • Hoe verhoudt de AVG zich tot de BRP?
  • Hoe ziet een goede opt-in eruit?
  • Wat is een datalek?
  • Hoe herkent u een phishing mail?

Aanmelden

Om u aan te melden voor de gratis versie vult u het formulier hiernaast in. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u binnen twee werkdagen een mail met inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het platform. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.

 

Voor meer informatie over de volledige privacy & security e-learning voor gemeenten kunt u ook deze pagina raadplegen.

 

*ons platform en onze e-learning programma’s zijn geschikt voor zakelijk gebruik, wij kunnen dan ook geen gratis versie verstrekken aan particulieren.

Vul onderstaande gegevens in