Ga naar de inhoud
11 april 2023 • Nieuws

Evenement: DMCC Compliance Update 2023

Graag nodigen wij u uit voor een nieuwe DMCC Compliance Update. In één middag wordt u bijgepraat over nieuwe wet- en regelgeving. Deze editie staan we stil bij 5 jaar AVG, vertelt de FEDMA wat er op ons afkomt aan wetgeving uit Europa én gaan we het met de ACM hebben over toezicht en handhaving op telemarketing.

Let op: er is een wachtlijst omdat we de maximale capaciteit hebben bereikt, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor op de wachtlijst. 

hotel_new_york_rotterdam_extpier4

De Europese wet- en regelgeving, wat verandert er voor u?

De lobbyisten van de Europese belangenvereniging voor marketing en data, de FEDMA, komen vertellen over de belangrijke Europese dossiers. Robin de Wouters en Enrico Girotto lichten toe welke impactvolle nieuwe regels er in de maak zijn die van invloed zijn op de praktijk van marketing, fondsenwerving en klantcontact.

ACM: toezicht en handhaving op telemarketing

Toezichthouder ACM komt vertellen over toezicht en handhaving op telemarketing. Hoe staat het met bijvoorbeeld het aantal klachten en de inrichting van de toestemming bij telemarketing?

Het programma:

Datum: donderdag 25 mei 2023
Locatie: Hotel New York te Rotterdam
Programma: 13.30 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel

Kosten: dit evenement is gratis, indien u toch niet aanwezig bent rekenen wij wel een no show fee van €150,-. Kosteloos afzeggen kan tot maandag 22 mei.

Meld u nu aan! Wij verwachten grote belangstelling en hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, om deze reden zullen wij ook met een wachtlijst werken en kan ervoor gekozen worden om per organisatie een beperkt aantal personen te ontvangen. 

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.


Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op.