Ga naar de inhoud
22 september 2022 • Nieuws

Kosteloos: beleidssessie cyber security voor goede doelen

TT3P, partner van DMCC, is deze zomer cyber security partner geworden van belangenorganisatie Goede Doelen Nederland. TT3P biedt nu kosteloos een beleidssessie cyber security aan goede doelen aan.

cyber-security-g19beac491_1920

Ransomware is ontwrichtend

De verwachting is dat in 2031 elke twee seconden er een organisatie, consument of apparaat het slachtoffer kan worden van een ransomware-aanval, wat vorig jaar nog op elf seconden werd geschat. Simpel gezegd: het maakt cybercriminelen niet uit wie of wat ze verstoren als het maar loont. De meeste organisaties beseffen dit ondertussen: ransomware is ontwrichtend. Maar waar moet u beginnen met informatiebeveiliging? En als u al maatregelen heeft getroffen: zijn deze voldoende? En wanneer is het goed genoeg?

Optimaal beschermen tegen gijzeling van data en systemen

Naast techniek zijn mens en organisatie cruciaal voor cyberweerbaarheid van uw organisatie. Hoe richt u uw organisatie in en hoe maakt u uw medewerkers bewust zodat u optimaal beschermd bent tegen verlies van data of gijzeling van systemen? TT3P is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties op het gebied van cyber security en biedt nu aan goede doelen een gratis online beleidssessie aan. Na de beleidssessie heeft u een helder beeld van waar uw organisatie staat en welke verbeteringen er mogelijk zijn.

Meld uw organisatie aan voor de beleidssessie door een email te sturen naar patrick.jordens@tt3p.nl en we nemen contact met u op.

 

Voor de stichting Sumbing Bibir organiseerde TT3P een beleidssessie cyber security

“Onze organisatie Stichting Sumbing Bibir (voor kinderen met schisis in Indonesië en India) – CBF erkend goed doel-  heeft de afgelopen jaren diverse maatregelen binnen de organisatie geïmplementeerd. Echter kan elke organisatie, klein of groot, het slachtoffer worden van cyber criminaliteit. Onze organisatie is continu alert en zoekende naar passende informatiebeveiliging. Via Goede Doelen Nederland zijn wij in contact gekomen met Patrick Jordens van TT3P (The Trusted Third Party). TT3P heeft kosteloos een cyber security beleidssessie voor ons bestuur georganiseerd. Deze sessie kunnen wij ieder goed doel aanraden. Door de sessie zijn wij ons bewust geworden van welke verdere stappen we willen nemen om tot passende beveiliging voor onze organisatie te komen.”

– em. prof. dr. A.M. (Annemarie) Kuijpers-Jagtman, voorzitter Stichting Sumbing Bibir


Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op.