Ga naar de inhoud
14 december 2021 • Nieuws

Kwartaalrapportages in nieuwe DMCC Compliance Monitor

Vanaf Q4 2021 staan ook de kwartaalrapportages in de vernieuwde DMCC Compliance Monitor. In deze online rapporten staat de gemiddelde compliance score per kanaal  in locatie-audits en contactanalyses voor een kwartaal. “Deze scores geven een betrouwbaar beeld van de mate waarop binnen een kanaal wet- en regelgeving wordt nageleefd. Tijdelijke pieken en dalen worden uitgebalanceerd. De kwartaalrapportages worden vaak gebruikt om compliance te rapporteren aan de directie’, aldus Arjen van Eeuwen, CEO van de DMCC Group.

compliance-5899190_1920

In de nieuwe monitor kunnen opdrachtgevers de kwartaalrapportages online bekijken en filteren op verschillende criteria. Ook bevat de rapportage benchmark informatie. Hoe scoort een organisatie vergeleken met de branche?

DMCC Compliance Monitor

De DMCC Compliance Monitor is een real time compliance dashboard en biedt organisaties en hun uitvoerende partijen direct inzicht in de compliance in hun sales en service kanalen. De analyses worden gemaakt met behulp van Power BI. De nieuwe tooling biedt meer inzicht in de data en meer flexibiliteit in de analyses. Hieronder een aantal afbeeldingen van de DMCC Compliance Monitor om u een indruk te geven.

Wilt u meer weten over de nieuwe kwartaalrapportages of over de DMCC Compliance Monitor in het algemeen? Neem dan contact met ons op.


Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op.