Ga naar de inhoud
15 november 2022 • Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om een passende identiteit voor de DMCC Group – bestaande uit de organisaties DMCC, WWJZ & TQIS – te ontwikkelen. Want onze drie merken bieden complementaire oplossingen voor dezelfde problematiek en dan is het een beetje raar om ze apart te branden.

DMCC Group - Consultancy

Groeien door vertrouwen

Het kostbaarste dat u als organisatie van iemand krijgt is zijn of haar vertrouwen. Zolang dat vertrouwen gezond is, kunt u floreren. Maar is het eenmaal beschadigd dan laat het zich lastig repareren. Als DMCC Group helpen wij om dat vertrouwen te beschermen. Met compliance- en kwaliteitsdiensten, (privacy) advies en trainingen. Zo zorgen wij dat interacties met uw relaties kwalitatief, eerlijk en respectvol blijven. En hebben we voor iedereen een passende oplossing.

Onze kennisbank is live!

U heeft het wellicht al gezien, naast de vernieuwde uitstraling van de DMCC Group hebben wij ook een kennisbank gelanceerd. Hier leggen wij per sector uit welke wet- en regelgeving van toepassing is en behandelen wij veelgestelde vragen. Mocht u een prangende vraag hebben die nog niet is beantwoord kunt u die altijd aan ons stellen.

DMCC ♥ Radio

Sinds deze week zijn we ook weer te horen met onze radiocampagne op BNR. Daarvoor waren uw praktische vragen het uitgangspunt. Mag ik custom audiences inzetten op social media? Kan ik SMS donaties nabellen? Mag mijn klant een contract bevestigen via WhatsApp? Bent u nieuwsgierig naar de antwoorden? Kijk dan op onze Mag dat? pagina.

Wij hopen u met onze vernieuwde website nog beter van dienst te kunnen zijn.


Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op.