Ga naar de inhoud
7 februari 2023 • Nieuws

Online event Klantenservice Federatie

Aanstaande donderdag organiseert de Klantenservice Federatie een online evenement. Tijdens dit evenement staat deze uitspraak centraal: “Wij gaan respectvol om met klantgegevens die ons door de klant zijn toevertrouwd en controleren onze processen hier regelmatig op.”

DMCC Group - Audits

Onze collega Jitty van Doodeweard wordt als gastspreker in deze online kick-off verwelkomd. Samen met Fred van Westerop en Arnon Post zal Jitty vanuit haar expertise kennis en ervaringen delen over onderwerpen zoals ethisch data gebruik, hoe u uw klant persoonlijk kunt bedienen maar wel hun privacy kunt waarborgen en hoe een organisatie ervoor kan (en moet!) zorgen dat de medewerkers voldoende bewust zijn van de AVG wet- en regelgeving. 

Concrete do’s en don’ts worden gedeeld, u krijgt informatie over wereldwijde uitdagingen binnen de AVG en het belang van een goed strategisch plan op het gebied van privacy wordt onder de aandacht gebracht.

De online sessie is donderdag 9 februari van 15.30 tot 16.30 uur. Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via de website van de KSF.


Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op.