Ga naar de inhoud
7 december 2020 • Nieuws

Persbericht: DMCC Group zet stap naar verdere groei met aanstelling CEO

Rotterdam, 07-12-2020 – Vanwege de toenemende marktvraag en de daarmee samenhangende exponentiële groei van de organisatie, stelt de DMCC Group met ingang van 1 januari 2021 Arjen van Eeuwen aan als CEO. Van Eeuwen is op dit moment directielid en blijft medeaandeelhouder.

entrepreneur-1340649_1920

De rol van CEO is een nieuwe functie binnen de organisatie. Van Eeuwen zal de verdere groei van het concern in goede banen leiden. Ze licht toe: “De markt waarin we ons begeven is complex en volop in beweging. Wetgeving wordt verder aangescherpt, de consument kent steeds beter zijn rechten en stelt terecht eisen aan de wijze waarop hij wordt behandeld als klant. Nu meer dan ooit is het voor organisaties cruciaal om grip te krijgen én te behouden op kwalitatief klantcontact. Zeggen hoe het niet moet, dat kan iedereen. Juist het denken in oplossingen, daar ligt onze kracht.”

Van Eeuwen is sinds de start, ruim 10 jaar geleden, betrokken bij DMCC. De laatste jaren maakt zij onderdeel uit van de directie. Binnen diezelfde directie zal zij nu de rol van CEO gaan vervullen. Directieleden Klaas Jan van der Lei en Jitty van Doodewaerd hebben haar voorgedragen voor deze rol.

Wie is de DMCC Group?
De DMCC Group bestaat uit de organisaties DMCC Nederland, TQIS en Weetwatjezegt.

  • DMCC is de compliance specialist op het gebied van privacy en klantcontact. De organisatie biedt compliance programma’s voor alle klantcontact kanalen en consultancydiensten waarmee processen bij organisaties in lijn worden gebracht met de actuele wet- en regelgeving.
  • TQIS is gespecialiseerd in risk based kwaliteitscontroles en biedt mogelijkheden voor geheel of gedeeltelijke outsourcing van deze controles. TQIS is het onafhankelijke en integere tweede paar ogen op kwaliteit in klantcontact.
  • Weetwatjezegt is het compliance kennisplatform en traint medewerkers door middel van e-learning laagdrempelig in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor klantcontact en privacy.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op.