Ga naar de inhoud
27 november 2018 • Nieuws

Weetwatjezegt zoekt office manager e-learning

E-learning platform Weetwatjezegt is door de toenemende vraag naar compliance e-learningprogramma’s op zoek naar een office manager e-learning om hun team te versterken. Iets voor jou? Lees dan snel hieronder de volledige vacature. 

juridisch

Wie is Weetwatjezegt

De wereld digitaliseert in rap tempo. Bij vrijwel alles wat we doen – reizen met de trein, e-mails versturen, bellen of whatsappen, een zoekterm invullen bij Google of een programma kijken via de smart-tv – produceren we data. Door de komst van nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), worden de belangen van betrokkenen beter beschermd. Tegelijkertijd moeten organisaties veel doen om in lijn met de AVG te werken.

Het e-learning platform Weetwatjezegt biedt organisaties programma’s over kennis van wet- en regelgeving, waaronder de AVG. Weetwatjezegt maakt onderdeel uit van het Compliance Huis, een groep organisaties met een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van legal compliance. Wij ondersteunen organisaties met consultancy, juridisch advies en training over wet- en regelgeving op het snijvlak van klantcontact, data, ICT en marketing.

De functie van office manager e-learning

Met onze organisatie Weetwatjezegt bieden wij de markt e-learningprogramma’s, waarin specifieke wetgeving op een laagdrempelige en begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Weetwatjezegt levert compliance e-learning programma’s aan veel bekende bedrijven op de Nederlandse en Belgische markt. De organisatie heeft grote ambitie en is op zoek naar een toegewijde, veelzijdige en zelfstandige collega om deze ambities verder te kunnen verwezenlijken.

Weetwatjezegt is door de toenemende vraag naar compliance e-learningprogramma’s op zoek naar een office manager e-learning om ons team te versterken. De werkzaamheden zullen divers zijn en voornamelijk gericht op het laten groeien van ons klantenbestand door middel van sales en marketingactiviteiten. Daarnaast begeleidt je in brede zin projecten die onze organisatie verder moeten brengen, zoals de ontwikkeling van content, de ontwikkeling van websites en landing pages.

Jouw kwaliteiten en eigenschappen

Je hebt een HBO studie afgerond en je hebt aantoonbare ervaring met sales en marketing op de zakelijke markt. Daarnaast heb je affiniteit met wet en regelgeving op het gebied van privacy en consumentenbescherming. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring.

  • Je bent assertief, energiek en leergierig
  • Je bent commercieel ingesteld, houdt van werken aan een target en kijkt mee naar alle mogelijkheden om te business bij bestaande klanten te verstevigen en nieuwe klanten te werven.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré maar geen vereiste.
  • Je bent praktisch ingesteld en kunt goed zelfstandig werken, daarnaast ben je servicegericht.
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Je gaat aan het werk voor fantastische merken op de Nederlandse markt met een jong gemotiveerd team dat vanuit ons kantoor in centrum Rotterdam werkzaam is.
  • Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een interessante bonus die gebaseerd is op jouw verkoopprestaties.
  • Een geweldig team met ervaren collega’s die je graag alle kneepjes van het vak leren.
  • Ruimte om door te groeien en bij te leren.

Is dit jouw baan?

Reageer dan per mail naar: jim@weetwatjezegt.nl. Jim Verschelden ontvangt graag je motivatiebrief, CV en referenties. Eventuele vragen over de functie kunnen ook per mail aan Jim worden gesteld.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op.