Ga naar de inhoud

Over DMCC

Organisaties staan er zelden bij stil. Dat zij iets krijgen van hun publiek wat waardevoller is dan geld. En dat is hun vertrouwen. Ze vertrouwen erop dat u doet en levert wat u belooft. En dat u integer en respectvol met hen omgaat. Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar hoe vaak staat u daar bij stil? En bent u zich wel bewust wat geschonden vertrouwen uw organisatie kan kosten?

DMCC Group 1
Jitty van Doodewaerd
Arjen van Eeuwen
Emiko Alblas

Wilt u groeien door vertrouwen?

Bespreek tijdens een gratis consult hoe wij u kunnen ondersteunen

Vraag consult aan
DMCC Group - Consultancy

Groeien door vertrouwen

Wij geloven dat iedere organisatie dat kostbare vertrouwen van haar publiek, zou moeten koesteren. Ons advies? Maak van vertrouwen een KPI en zorg dat het goed beschermd wordt. Daar helpen wij u graag bij!

Sinds 2010 zijn wij uitgegroeid tot de compliance specialist met een ongeëvenaard trackrecord in privacy en klantcontact. We zorgen voor processen die aantoonbaar in lijn zijn met de actuele wet- en regelgeving. We kunnen beoordelen wat niet mag maar ook wat wel kan en zorgen er zo voor dat u aantoonbaar compliant bent. Een fijn gevoel want uw publiek vertrouwt erop dat hun privacy beschermd wordt. En een gezond vertrouwen is de basis voor vooruitgang.

DMCC is onderdeel van de DMCC Group

Klanten aan het woord

Dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben zijn wij sinds 2010 uitgegroeid tot de compliance specialist, wij laten graag onze klanten aan het woord:
 • Logo Independer
  Wij zijn erg blij met de deskundige ondersteuning van DMCC op het gebied van diverse privacy vraagstukken, het kennisniveau is hoog en de aanpak pragmatisch. De intensieve samenwerking met een van de privacy officers – onder andere bij het opstellen van een Data Protection Impact Assessment – hebben wij als deskundig, proactief en geïnteresseerd ervaren. Ook werden de vaak abstracte regels in business taal uitgelegd. Een aanrader!
  Independer
 • Jantje Beton
  DMCC weet privacy leuk te maken. Door met veel enthousiasme en praktijkvoorbeelden de materie in normale mensentaal uit te leggen. Leontien en haar collega’s komen altijd hun afspraken na en doen dit op een persoonlijke en doortastende wijze.
  Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton
 • Vogelbescherming
  Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.
  Vogelbescherming Nederland
 • Decathlon
  DMCC snapt privacy en marketing. Ze weten wat niet mag, en kijken naar wat er wél kan. Met onze DPO kunnen we flexibel gebruik maken van deze expertise.
  Decathlon Nederland
 • Vattenfall
  Hele prettige samenwerking waarin veel ruimte is voor onze specifieke wensen, zoals reports en inzichten. Een ervaren sparringpartner die meedenkt om de next step te maken en ons proactief informeert over veranderingen in wet- en regelgeving. En altijd bereid en bereikbaar voor inhoudelijke vragen. Grote passie voor het vak, de branche en de klant.
  Vattenfall
 • Goede Doelen Loterijen
  Ik werk al bijna 10 jaar met DMCC samen. DMCC heeft ons in deze periode zeer bruikbare handvatten gegeven om onze compliance processen naar een hoger plan te tillen. Dit is en blijft een continu proces. DMCC laat zich in dit proces zien als een echte partner waar je bijna letterlijk 24 uur per dag terecht kan voor raad of voor het beantwoorden van vragen.
  Goede Doelen Loterijen