Loterijen

DMCC ondersteunt loterijen bij de controle, bewaking en naleving van wet- en regelgeving op het gebied van consumentenbescherming en privacy. Bij onze onderzoeken kijken wij door de bril van de Kansspelautoriteit, Autoriteit Consument en Markt en Autoriteit Persoonsgegevens naar uw praktijk.

Wet- en regelgeving specifiek voor loterijen

Loterijen bevinden zich in een liberaliserende markt, waarbij door steeds meer aanbieders naar de gunst van de deelnemer wordt gedongen. De sector ligt tegelijkertijd onder het vergrootglas van de Kansspelautoriteit, de Autoriteit Consument en Markt en de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit heeft veel impact op de wijze waarop loterijen nieuwe loterijspelers werven, hun huidige deelnemers behouden en deze meer loten verkopen. 

Om te waarborgen dat alle klantcontact compliant is zoomen de contactanalyses van DMCC specifiek in op de contactinhoudelijke verplichtingen bij contact met (potentiele) loterijdeelnemers. Daarnaast doen wij in opdracht van loterijen compliance audits op locatie van inhouse contact centers, call centers, online marketingbureaus, colportagebedrijven, retailketens en overige wederverkopers.

De toepasselijke wetgeving en zelfregulering voor klantcontact door loterijen:

Grip op compliance

Met DMCC haalt u de expertise in huis om grip en controle te krijgen op naleving van wet- en regelgeving, die specifiek van toepassing is op klantcontactprocessen van loterijen. Met ons als partner heeft u managementinformatie omtrent compliance altijd realtime beschikbaar. Essentiele aantoonbare informatie, waarmee u altijd de mate van uw compliance kunt aantonen wanneer een toezichthouder daar inzicht in zou willen verkrijgen. Wij laten u ook exact zien hoe uw organisatie presteert ten opzichte van de markt. Zo heeft u aantoonbaar controle over uw klantcontact en laat u geen kansen onbenut. Dat noemen wij verantwoord ondernemen!

Wilt u weten hoe we dit ook voor uw organisatie mogelijk kunnen maken?
Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

contact