Telecomproviders

DMCC ondersteunt telecomproviders (mobiel, internet, tv) bij de controle, bewaking en naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van consumentenbescherming en privacy. Bij onze onderzoeken kijken wij door de bril van de Autoriteit Consument en Markt en Autoriteit Persoonsgegevens naar uw praktijk.

Wet- en regelgeving specifiek voor de telecomsector

In het huidige tijdperk van mobiele communicatie neemt de hoeveelheid netwerkdata enorm toe. Het is dan ook van cruciaal belang dat telecomproviders zorgvuldig omgaan met klant- en gebruikersgegevens. Organisaties die de privacy van hun klanten niet kunnen beschermen lopen het risico klanten kwijt te raken, dat toezichthouders ingrijpen, maar ook boetes, merk- en reputatieschade liggen op de loer. 

Om te waarborgen dat alle processen compliant zijn zoomen de contactanalyses van DMCC specifiek in op de contactinhoudelijke verplichtingen bij de verkoop en promotie van telecomdiensten. Voor de telecomsector doen wij compliance audits op locatie van inhouse contact centers, call centers, online marketingbureaus, colportagebedrijven, fieldmarketing-organisaties, retailketens, prijsvergelijkers en overige wederverkopers.

De toepasselijke wetgeving en zelfregulering voor klantcontact in de telecomsector:

Grip op compliance

Met DMCC haalt u de expertise in huis om grip en controle te krijgen op naleving van wet- en regelgeving, die specifiek van toepassing is op klantcontactprocessen in de telecomsector. Met ons als partner heeft u managementinformatie omtrent compliance altijd realtime beschikbaar. Essentiele aantoonbare informatie, waarmee u altijd de mate van uw compliance kunt aantonen wanneer een toezichthouder daar inzicht in zou willen verkrijgen. Wij laten u ook exact zien hoe uw organisatie presteert ten opzichte van de markt. Zo heeft u aantoonbaar controle over uw klantcontact en laat u geen kansen onbenut. Dat noemen wij verantwoord ondernemen!

Wilt u weten hoe we dit ook voor uw organisatie mogelijk kunnen maken?
Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

contact