Ga naar de inhoud

Vacature Compliance consultant junior/medior

Bij de DMCC Group geloven wij dat werk en privé elkaar moeten aanvullen. Wij werken vanuit vertrouwen en bieden flexibiliteit en ruimte om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden. Waarbij er zowel bij een fulltime als parttime dienstverband voldoende mogelijkheden worden geboden om te blijven ontwikkelen en groeien. Ook buiten de ‘core’ compliance werkzaamheden.

 

DMCC is van oudsher gevestigd in Rotterdam en is een relatief kleine organisatie met een grote betekenis. Zowel voor de prachtige A-merk relaties die we bedienen als voor onze medewerkers. Er is bij DMCC ruimte voor persoonlijke aandacht en de kans om echt impact te maken.

Praktisch en met lef

Als Compliance Consultant draag jij bij aan de missie van DMCC. Door organisaties te helpen het kostbare vertrouwen van klanten te verkrijgen en te behouden. En vanuit deskundigheid te adviseren over hoe zij op een praktische manier betrouwbaar klantcontact kunnen hebben en integer om kunnen gaan met persoonsgegevens. Zonder daarbij de belangen van de klant uit het oog te verliezen.

 

Je weet wat niet mag, maar je hebt ook het lef om samen met de klant te kijken naar hoe het wel kan. Een rechtenopleiding is een pré, maar zeker geen must. Juist als jij ervaring hebt in de sector en affiniteit met compliance, bijvoorbeeld bij call centers, wervingsbureaus, adverteerders of bemiddelaars is deze baan zeer geschikt. Als jij de praktijk kent, leren wij je de finesses van het compliance vak. Wij stimuleren het om jezelf op onze kosten continu te blijven ontwikkelen en de juiste opleidingen en cursussen te volgen.

Werken als Compliance Consultant

Geen dag als Compliance Consultant is hetzelfde. De grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en projecten houden je scherp en zorgen voor een gezonde dynamiek. Zo houd je als Compliance Consultant grip op de wervingsprocessen van de opdrachtgever. Klopt het wervingsscript? Wordt er niet misleid? En je denkt op strategisch niveau mee over de impact van nieuwe wet- en regelgeving, zoals een Kwaliteitsstandaard voor energiewerving of een Code Fieldmarketing.

 

Wij zijn er trots op dat al veel mooie organisaties, van goede doelen tot energieleveranciers en uitgeverijen, vertrouwen op DMCC bij hun dagelijkse compliance uitdagingen. Door DMCC in te zetten als hun Remote Privacy Officer of Compliance Consultant. Hierbij ga jij voor een vast aantal uur per week samen met de klant hun compliance uitdagingen aan. Vaak in samenwerking met een collega, maar altijd met ondersteuning van het hele team. Een ideale manier om duurzame en waardevolle relaties op te bouwen.

 

Werken als Compliance Consultant bij DMCC geeft een hoge mate van flexibiliteit en vrijheid. Dat werkt twee kanten op. Wij begrijpen dat de uitdagingen thuis of privé soms voorgaan en niet altijd gepland kunnen worden. Maar als er bij je klant een acuut probleem is, sta jij natuurlijk ook voor ze klaar. Bij DMCC kun je er op vertrouwen dat er altijd een geschikte oplossing gevonden wordt.

 

Werken bij DMCC

Niet iedereen heeft het in zich om DMCC’er te worden. Want met de vrijheid, komt ook een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid kijken. Zonder daarbij het sociale aspect, de sfeer en de aandacht voor collega’s uit het oog te verliezen. Het helpt als je een natuurlijke interesse en nieuwsgierigheid hebt. En behoorlijk wat persoonlijkheid meeneemt.

Competentie & intentie

 • Je kan goed overweg met ethische vraagstukken en je bent betrouwbaar.
 • Je hebt reeds kennis opgedaan van klantcontact compliance, bijvoorbeeld bij een bureau of call center eventueel in de hoedanigheid van compliance officer.
 • Je weet waar we het over hebben als we refereren aan netto sales, de Code Telemarketing, colportage en Recht van Bezwaar.
 • Je bent assertief, energiek en behulpzaam.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; voor je werkzaamheden, klanten en collega’s.
 • Je bent praktisch ingesteld en servicegericht. Afspraak is voor jou afspraak.
 • Je kunt je inleven in je klanten en denkt in oplossingen.
 • Je bent ondernemend en communicatief sterk op verschillende niveaus en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Wat bieden wij jou?

 • Competitief salaris.
 • Samenwerken met een diversiteit aan mooie klanten.
 • Flexibiliteit en ruimte om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden.
 • Veel verantwoordelijkheid.
 • Mogelijkheid tot parttime werken (vanaf 24 uur per week).
 • Zoveel vrijheid als je zelf aan kunt en zoveel ondersteuning als je nodig hebt.
 • Op onze kosten continu door ontwikkelen en leren.
 • Een geweldig divers team met ervaren collega’s.
 • Een uitvalsbasis in hartje Rotterdam.

Over DMCC

DMCC gelooft dat alleen met vertrouwen gezonde en duurzame relaties ontstaan. Wij helpen organisaties dit vertrouwen vorm te geven en te behouden. Tussen bedrijven en consument, burgers en overheden en donateurs en goede doelen, even goed als met personeel en leveranciers. Dit doen wij door vertrouwensdiensten aan organisaties te bieden op het gebied van privacy, consumenten bescherming, IT security en kennisoverdracht.

Solliciteren

Spreekt deze functie en ons bedrijf jou aan? En wil jij je compliance kennis verder ontwikkelen en inzetten om bij te dragen aan het vertrouwen op het snijvlak van data, ethiek en privacy? Neem dan gauw contact met ons op voor een kennismaking!

 

Dit kan per mail naar: klaas.jan.van.der.lei@dmcc.nl

 

Wij ontvangen graag je motivatiebrief en curriculum vitae. Eventuele vragen over de functie kunnen ook per mail aan Klaas Jan worden gesteld.

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jitty van Doodewaerd
Emiko Alblas
Arjen van Eeuwen

Prangende vraag?

Onze experts beantwoorden uw vraag binnen één werkdag

Stel uw vraag

Spreekt deze functie en ons bedrijf jou aan?

Stuur dan snel je motivatiebrief en curriculum vitae naar Klaas Jan van der Lei.

Solliciteer