Vacature (privacy) compliance consultant/auditor

Ben je afgestudeerd en wil jij nu de praktijk van het privacy- en consumentenrecht verkennen? Of heb je al een aantal jaar ervaring maar wil je nu de stap naar privacy maken? Lijkt het je wat om als FG aan de slag te gaan voor een goed doel, als privacy auditor A-merken te controleren op naleving van privacywetgeving en de regels voor consumentenbescherming? Of als consultant een webwinkel te adviseren over de privacy aspecten van hun online marketing? Kom dan als junior privacy consultant bij ons werken, wij leren jou graag het vak!

De functie van compliance consultant/auditor

Als junior consultant ga je mee met onze ervaren consultants en samen met hen aan de slag voor de mooiste merken; van een goed doel tot energieleverancier en van uitgever tot webwinkel. Wij leren jou het vak van privacy consultant en Functionaris Gegevensbescherming. Zo kan jij privacy straks breed in de praktijk toepassen, dat komt in je latere loopbaan altijd van pas. Deze functie combineer je met de rol van compliance auditor. Voor onze klanten controleren wij de borging van wetgeving op het gebied van privacy, telecommunicatie- en consumentenrecht bij hun leveranciers. Net zoals een toezichthouder dat zou doen.

Heb jij verstand van privacy en ICT recht en wil je opereren op het snijvlak van data, ethiek en privacy? Dan zoeken we jou!

Jouw kwaliteiten en eigenschappen

 • Je hebt een afgeronde bachelor of master opleiding (bijvoorbeeld rechten, juridische dienstverlening).
 • Je hebt affiniteit met nieuwe technologie.
 • Je bent assertief, energiek en leergierig.
 • Je kan goed overweg met ethische vraagstukken en je bent integer.
 • Je bent praktisch ingesteld en servicegericht.
 • Je bent ondernemend en communicatief sterk op verschillende niveaus en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan met genoeg ruimte om door te groeien en bij te leren.
 • Je gaat aan het werk voor mooie merken op de Nederlandse markt
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een geweldig team met ervaren collega’s.
 • Een kantoor in hartje Rotterdam.

Over DMCC

DMCC is de compliance specialist in privacy en klantcontact. We zorgen bij onze klanten voor processen die aantoonbaar in lijn zijn met de actuele wet- en regelgeving. We kunnen beoordelen wat niet mag, maar nog belangrijker, we hebben het lef om vanuit de praktijk aan te geven wat nog wél kan. Wij snappen privacy en kennen de praktijk van profileren, sales, marketing en fondsenwerving als geen ander. Van cookieloos adverteren tot profileren met een data management platform, van de inzet van een geef-sms tot leadgeneratie . Wij zorgen ervoor dat organisaties aantoonbaar compliant zijn.

Is dit jouw baan?

Reageer dan per mail naar: klaas.jan.van.der.lei@dmcc.nl

Klaas Jan ontvangt graag je motivatiebrief en curriculum vitae. Eventuele vragen over de functie kunnen ook per mail aan Klaas Jan worden gesteld.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.