Vacature Group Sales Manager

Wie zijn wij?

Klantcontact is het visitekaartje van organisaties. Vandaag de dag zijn organisaties 360 graden en 24/7 met hun klant bezig. Via eigen kanalen zoals website en telefoon maar ook via platformen zoals social media en messenger diensten. De interactie met een klant kan reputaties maken of breken, daarom is het zo belangrijk dat het volgens de regels gebeurt. En daar helpen wij bij!

DMCC Group ondersteunt organisaties bij compliance en kwaliteit in hun sales en service kanalen. Wij bieden organisaties (privacy) consultancy diensten, e-learning programma’s, kwaliteits- en integriteitscontroles en audits op naleving van wetgeving. Wij opereren op het snijvlak van ethiek, techniek en wetgeving vanuit de overtuiging dat compliance, kwaliteit en sales elkaar kunnen versterken. Onze opdrachtgevers delen deze visie en dit willen we bij iedere organisatie voor het voetlicht brengen.

De functie van DMCC Group Sales Manager

Als Group Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor onze sales activiteiten. Dit deden we tot jouw komst namelijk  gewoon zelf, vanuit de inhoud en overtuiging van de noodzaak en kwaliteit van onze diensten. Inmiddels heeft de organisatie een dusdanige omvang dat structurele effort op verkoop en accountmanagement gewenst is om onze ambitie voor de toekomst te kunnen realiseren. Wij zoeken een gedreven verkoper met een bewezen track record als het gaat om realiseren van new business en het uitvoeren van accountmanagement. Een sterke en enthousiaste persoonlijkheid die aan deze functie invulling geeft. Je werkt zelfstandig om sales trajecten succesvol te initiëren en te realiseren. Je adviseert de directie over zowel business development als de sales strategie van de DMCC Group.

DMCC Group biedt haar compliance diensten voornamelijk aan A-merken op de Nederlandse markt aan. Bij voorkeur heb je een sterk netwerk in de telecom- en energiesector en ben je een betrouwbare partner op C-level. Uiteraard heb je affiniteit met de compliance dienstverlening van DMCC Group en ben je in staat om vanuit de inhoud (potentiële) opdrachtgevers te binden aan onze organisatie.

Je rapporteert direct aan de CEO van DMCC Group. Wij geloven in sturing op output en resultaat en daarom kun jij uitstekend zelfstandig (op afstand) werken.

Wie ben jij?

 • Je hebt een bewezen track record in sales en key account management
 • Je bent een netwerker die begrijpt dat sales zich bij voorkeur afspeelt bij de klant op locatie (alhoewel wij begrijpen dat in Covid-19 tijd het spel soms iets anders gespeeld wordt)
 • Je begrijpt dat je je handen uit de mouwen moet steken om dingen gedaan te krijgen
 • Je gelooft in het toenemende belang van privacy en consumentenbescherming
 • Je hebt ervaring in het analyseren van marktpotentieel van organisaties, sectoren en doelgroepen en bent gewend om een sales strategie uit te werken
 • Je bent in staat om de directie mondelinge en schriftelijke input te geven over de behoeften, uitdagingen, interesses, concurrerende activiteiten en potentieel voor nieuwe producten en diensten voor opdrachtgevers
 • Je vindt het leuk om deel te nemen aan beurzen en congressen
 • Je bent ervaren in het uitbrengen van offertes en overeenkomsten op maat

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan (40 uur per week) in het centrum van Rotterdam – met uitzicht op het Hofplein
 • Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling
 • Vrijheid: er is volop ruimte voor initiatieven en ideeën

Is dit jouw baan?

Dan horen we graag van je! Stuur een e-mail met je motivatie, CV en referenties naar Klaas Jan van der Lei: klaas.jan.van.der.lei@dmcc.nl. En mail ook gerust als je vragen hebt.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.