Aantoonbaar compliant

De compliance specialist in privacy en klantcontact

Privacy meeting

Wij zijn de compliance specialist in privacy en klantcontact. We zorgen voor processen die aantoonbaar in lijn zijn met de actuele wet- en regelgeving. We kunnen beoordelen wat niet mag, maar nog belangrijker, we hebben het lef om vanuit de praktijk aan te geven wat nog wél kan. Zorg er, samen met ons, voor dat u aantoonbaar compliant bent.

Samen met Weetwatjezegt en Trusted Quality & Integrity Solutions maken wij deel uit van de DMCC Group.

Klantcontact is het visitekaartje van organisaties maar interactie met een klant kan reputaties maken of breken. Daarom is het zo belangrijk dat het volgens de regels gebeurt. Wij helpen daarbij door intern bij organisaties en extern bij hun leverancier naleving van die regels te controleren. Zo helpen we goede doelen met een verwerkingenregister, een privacy statement en een procedure datalekken. Of controleren we of de call centers van een energieleverancier wel op de juiste manier een Aanbod op Maat aan de telefoon doen.

DMCC aantoonbaar compliant
Privacy meeting

We zijn een groot voorstander van zelfredzaamheid. Daarom vertalen we ingewikkelde wetten in begrijpelijke business rules. En geven we klanten een instrumentarium om privacy- en consumentenwetgeving op de werkvloer te implementeren en monitoren. Zo kunnen ze zelf de goede keuzes maken. Bekijk onze algemene voorwaarden hier.

Ontmoet onze medewerkers:

Wilt u maandelijks nieuws in uw postvak?